Bereikbaarheid nieuwbouw Fraterspark

Het Fraterspark, gelegen in het hart van Oss, biedt een unieke combinatie van rust en stedelijke dynamiek. Autoluw en ingebed in het centrum , is het park gemakkelijk bereikbaar te voet. Geniet van een groene omgeving zonder de drukte van auto's en fietsers. Ontdek de directe verbinding met het centrum en ervaar de gemakkelijke toegang tot voorzieningen, winkels, en ontspanningsmogelijkheden.

Rust en stedelijke dynamiek

Het Fraterspark, gelegen in het hart van Oss, biedt een unieke combinatie van rust en stedelijke dynamiek. Hier ervaar je niet alleen de rust, maar ook de directe verbinding met het bruisende centrum van Oss. Alle voorzieningen, winkels en ontspanningsmogelijkheden zijn op loopafstand, waardoor het Fraterspark een nieuwe dimensie toevoegt aan het levendige stadscentrum.

Met de fiets

Wil je de omgeving van Oss verkennen? Landschapsbeheer Oss heeft in opdracht van de gemeente een paar jaar geleden nieuwe fietsroute ontwikkeld. Rondom Oss is een route om de stad heen, door de polders ten noorden van de stad en de bossen in het zuiden. Een route van in totaal 42,5 kilometer.

Het OV

Het station is makkelijk te bereiken met de fiets in zo’n 5 minuten. Heb je iets meer tijd en wil je genieten van een ochtendwandeling, dan loop je in ongeveer 15 minuten vanuit Fraterspark naar het station. Hier pak je ook de bus naar de omliggende dorpen.

En met de auto

Wil je met de auto de regio in? Dan rijd je met zo’n 10 minuten de oprit op voor de A50 of A59. In 25 minuten zit je in Den Bosch en ook Nijmegen bereik je in 35 minuten.

Nieuwbouw Fraterspark
Nieuwbouw Fraterspark
Nieuwbouw Fraterspark
Wat is er allemaal te doen? Voorzieningen Fraterspark
Hoe kan ik Fraterspark bereiken? Lees meer over de bereikbaarheid