Nieuwbouw Oss

In Fraterspark Oss woon je te midden van groen en historie, op een unieke locatie in het hart van Oss. Deze nieuwe woonbestemming ontvouwt zich tussen het levendige stadscentrum, het karakteristieke kloostercomplex en de groene oase van het park. Fraterspark is goed bereikbaar en ligt op fietsafstand van alle voorzieningen die het centrum te bieden heeft. Hier ontdek je een buitengewone plek om te wonen! Vroeger exclusief en afgezonderd als het terrein van een kloostercomplex, is het nu een symbool van transformatie naar een inclusieve en moderne woonbestemming.

Historische groenbeleving

Fraterspark, gelegen in Oss, biedt een bijzondere mix van groen wonen en historische beleving. Op loopafstand van het park zijn niet alleen de karakteristieke Grote Kerk en het voormalige klooster te vinden, maar ook de groene tuinen die vroeger exclusief waren voor de fraters. Nu transformeert Fraterspark tot een stadsoase waar groen, geschiedenis en moderne architectuur samenkomen.

image alt

Wonen in Oss

Oss biedt een uitstekende levenskwaliteit en de stad kenmerkt zich als een eigentijds met ruime opzet, waar een levendig stadscentrum, diverse woonwijken met een breed scala aan architectuur, en talloze voorzieningen zoals scholen, een gevarieerd winkelaanbod en sportverenigingen samenkomen. De stad wordt omarmd door het prachtige natuurgebied De Maashorst, het grootste natuurgebied van Brabant.
Fraterspark ligt op een strategische locatie, op slechts enkele minuten fietsen van het bruisende stadscentrum en is goed bereikbaar met de auto. Hier ontmoeten historie en hedendaagse levensstijl elkaar, waardoor wonen in Oss een unieke ervaring wordt.