Voorzieningen nieuwbouw Fraterspark

In het hart van het Fraterspark vind je niet alleen woningen, maar ook ontmoetingsplekken die de levendigheid van het park versterken. De voormalige Sint Jan Mavo wordt getransformeerd tot een woongebouw met horecafunctie en flexibele werkplekken. Aan de zuidzijde, naast de Oude Kerk, biedt het 'Paviljoen' ruimte voor een hoogwaardig restaurant. Een harmonisch samenspel van oud en nieuw, waar horeca en wonen elkaar ontmoeten, verbinden en verlevendigen. Dit wordt een bruisende en veelzijdige plek.

Zorg

Heb je laagdrempelige zorg nodig? Dan kun je terecht in gezondheidscentrum Borgvliet Oss voor fysiotherapie, ergotherapie, podotherapie of verschillende vormen van alternatieve therapie. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreid aanbod. Zoek je een huisarts in de buurt, kijk dan eens naar huisartsenpraktijk Geffen, Huisartsenpraktijk Ons Medisch Centrum of groepspraktijk Lieve Kamp. En voor tandarts vind je dichtbij Fraterspark Tandarts Hummelink en i2Tandartsen.

Nieuwbouw Fraterspark

Onderwijs

De dichtstbijzijnde basisscholen zijn het Kindcentrum Nicolaas, waar je vanaf groep 1 al in aanraking komt met de Engelse taal, Basisschool De Nieuwe Link en iets verder zitten Daltonschool De Evenaar en Vrije Basisschool Kleurenbos. Zoek je een kinderopvang, dan is wellicht Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang De Springplank iets voor jullie. En in het centrum zit Kinders Dagopvang, iets verder vind je Kinderopvang De Schaepskooi . Ja, dit is gecheckt.

Nieuwbouw Fraterspark

Sport en spel

Sportpark de Rusheuvel is het grootste sportpark van Oss. Voor tien Osse clubs is de Rusheuvel de thuisbasis. Denk aan: atletiek, handbal, hockey, honkbal, korfbal, pétanque, tafeltennis, tennis (outdoor en indoor) en 2 Voetbalclubs (Oss’20 en DESO ). Oss heeft ook een zwembad. Recreatief zwemmen, sporten of zwemles, het kan bij Golfbad Oss.

Nieuwbouw Fraterspark

Winkels

Aan het Burchtplein kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen en vind je verschillende winkels als een Albert Heijn, Etos, Big Bazaar en een kapper. Vanuit het Fraterspark loop of fiets je ook zo het centrum in voor andere winkels / bekende landelijke winkels en lokale ondernemers.

Nieuwbouw Fraterspark

Natuur

Wanneer je in Fraterspark woont, woon je midden in de natuur. Vanuit je achtertuin loop je het zo het park in. Hier word je altijd omringd door de oude bomen, groen en een levendige flora en fauna.

Meer weten over Oss Je leest het hier
Hoe goed is Fraterspark bereikbaar? Je leest er hier meer over